الو و انواع آن

  • نوشته شده توسط : khdara

آلو انواع آن در بازار روز ایرانیان:

آلو دارای انواع مختلفی است شامل: آلو سیاه، آلو سرخ، آلو زرد، آلوچه، آلو بخارا، آلو قطره طلا، آلوی ترش جنگلی، آلو قیصی، آلو مویزی، آلوی کوهی. آلوسگی، آلو برقانی و ... است که تقريبا دارای خواص مشابهی هستند اما آلو زرد يا قطره طلا دارای ارزش دارويی بيشتری است.

 

آشنایی با خواص انواع آلو :

طبع آلو نوع شیرین آن سرد و تر است و نوع خشک آن بیشتر سرد است. برگ آن سرد و خشک است.

آب و فیبر بسیار زیاد آلو از مهمترین خصوصیات آن است. در تابستان به علت تعریق فراوان و از دست دادن آب، بدن بیشتر از قبل به مایعات نیاز دارد که این میوه هم مانند دیگر میوه های تابستانی گزینه مناسبی است.

از خواص آلو زرد می توان به کاهش فشارخون اشاره کرد:

آلوزرد حاوی ویتامین های آ- ب - ب۲- ب ۶ پ پ - ث و عناصری مثل کلسیم، فسفر، منیزیم، آهن فلوئور و گوگرد می باشد.

آلو زرد برای دفع سموم بدن، فشارخون بالا، چربی خون و دیابت توصیه می شود و بهتر است هر روز قبل از صبحانه آن را میل کنید.

آلو، دردهای فصلی را تسکین می دهد و درد مفاصل را برطرف می کند.

آلو زرد کاهش دهنده سطح فشارخون است.

برای درمان ضعف عمومی بدن مناسب است، خوب است که از خیس کرده آلو صبح ناشتا استفاده کنند.

به گوارش کمک می کند، یبوست را تسکین می دهد و سلامت روده ها را بهبود می بخشد.

به دلیل وجود ویتامین A سبب تقویت قوه بینایی، پوست و دستگاه ایمنی بدن می شود.

به دلیل وجود ویتامین C از عفونت های مجاری تنفسی پیشگیری می کند.